Frisk I Praktiken

På Frisk i Praktiken arbetar fyra legitimerade sjukgymnaster/ fysioterapeuter och tre gyminstruktörer.

Vi är välutbildade och har mångårig erfarenhet och erbjuder en behandlingsarsenal med rehabiliteringsträning, akupunktur, elektroterapi, idrottsmedicin, idrottstejpning, McKenzie, Ortopedisk manuell terapi, postoperativ behandling, stötvåg och laser. Vi har Certifierade idrottsmedicinska sjukgymnaster och har ett samarbete med flera olika klubbar bl.a. IF Elfsborg fotboll och simning, BAIK, Riksidrottsgymnasiet.

Samarbetspartner är även olika försäkringsbolag som Skandia,Länsförsäkringar,SEB, Falck Healthcare, DKV, Euro Accident, Cardif, Hannover Care och Säkra. Vi är anslutna till sjukvården i Västra Götalandsregionen

Mottagningen startade 1994 och ligger i centrala Borås i fina ljusa lokaler. Vi erbjuder sjukgymnastik och gymträning och vi arbetar för att hjälpa Dig oavsett om Du har en skada och/ eller behöver hjälp att träna upp kroppen. Vi har lång och gedigen kunskap och erfarenhet om rehabilitering och träning.

Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen och Högkostnads- och frikort gäller för sjukgymnastik. Vi tar emot patienter både med och utan remiss.

Adress:

Allégatan 39

Visa telefonnummer

Öppettider

Öppettider gym:

Måndag – torsdag  7.30 -20.00

Fredag 7.30- 19.00

Lördag 9.00 – 14.00

Söndagar  12.00-16.00

 
Öppettider sjukgymnastik & fysioterapi:
Måndag – Torsdag 7.30 -20.00

Fredag 7.30 – 16.00

Tidsbokning sker via telefon: 033-141313: Måndag-fredag