Hedbergs Guld & Silver

På Hedbergs Guld finner du allt inom modesmycken, guld, silver och diamanter! I vårt breda sortiment finns också ett stort utbud av matsilver. Välkommen att titta och handla här i vår e-butik www.hedbergsguld.se. Vi har också fysiska butiker så du kan prova, känna och klämma; Idéguld i Borås, Andersons Ur & Guld i Västervik och Victorins Guld i Varberg. Hedbergs Guld är en ren onlinebutik.

Kvalitet och trygghet är viktigt för oss. Företaget har handlat med guld- och silversmycken sedan 1947. För att garantera att du får äkta vara är alla guldprodukter kontrollerade. Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld. Det är också med stolthet vi kan säga att våra diamanter är köpta från legal källa, som inte är inblandad i konflikter och är i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KPCS).

Många av våra produkter har vår egen design, men vi samarbetar även med de flesta varumärken som Efva Attling, Thomas Sabo, Pandora, Sif Jakobs, Les Georgettes, Schalins, Drakenberg Sjölin, Ole Lynggard, Georg Jensen och Gense matsilver. Du vet väl att du har ett års garanti på alla produkter och en månads returrätt på alla produkter utom de som är specialbeställda eller anpassade utifrån dina önskemål.

Online Brands Nordic AB (publ) är moderbolaget och det är noterat på Nasdaq OMX First North. Du kan läsa mer om koncernen på moderbolagets hemsida om du klickar här.

Adress:

Österlånggatan 44

Visa telefonnummer