Se alla
5 bilder

Alive Arts Meathouse

Erbjuder Fotografering och Tatuering till ett bra pris med hög kvalité!
Med ett flertal års erfarenhet kan jag erbjuda unika tatueringar som ingen annan har och som ingen annan kommer att få. Utrustningen som används är av välkända märken och god kvalitet för både kundens och mitt eget bästa.
Så länge det gäller motiv ut efter kundens önskemål så skapar jag alla motiv själv med en egen touch på mitt egna lilla vis. Jag har även en hel del motiv att erbjuda för de som kanske vet vilken stil dem vill ha men inte helt vilket särskilt motiv de är ute efter, även dessa är unika och tatueras självklart bara en gång på en kund. Efter detta "arkiveras" dessa motiv för mitt egna bruk så det inte ska bli någon som kopierar mitt/ditt nyskapade verk!
Vill kunden ha porträtt, logos eller dylikt så kan jag även där bidra med det mesta ut ifrån foton eller bilder från internet då de typen av motiv sällan ska ändras från ursprungsfotot/bilden.
Erbjuder även Fotografering till bra priser och har även där välkända märken på min fina utrustning. Ett porträtt i studion eller annan valfri miljö kan jag bidra med eller varför inte ett fotografi på djur eller natur för en tavla?
Ge mig ett förslag så ska jag kunna fixa fina foton för eran skull!
Välkomna ner till Alive Art's Meathouse och boka tid för tatuering eller fotografering!

Adress:

Torggatan 40

Visa telefonnummer

Öppettider

Måndag-Torsdag: 12:00 - 19:00
Fredag: 12:00 - 18:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt