Se alla
5 bilder

Ljusexperten-Göteborgsvägen

LjusExperten är Sveriges ledande kedja specialiserad på hembelysning. Vi har belysning för alla rum, ute och inne som passar allas hem och inredningsstilar. Hos oss hittar du ledande varumärken som PR Home och By Rydéns tillsammans med helt unika produkter som bara finns hos oss.

Vi finns på 29 olika ställen i Sverige och hoppas att vi finns just nära dig, annars finns vi naturligtivs online på www.LjusExperten.se 24 timmar om dygnet. Välj själv om du vill besöka oss online eller i fysisk butik, har du frågor om en lampa, eller vilken ljuskälla du skall ha, eller vilken belysning du bör ha på ditt skrivbord, kontakta oss så hjälper vi dig! Vi brinner för belysning, ljussättning, service och att maximera ett rums möjligheter med rätt belysning.

Idag är LjusExpertens butiker den mest välsorterade fackhandeln inom vårt område. Vår målsättning är att även vara den mest välsorterade fackhandeln online på www.LjusExperten.se. Hos oss finner du taklampor, bordslampor, fönsterlampor, badrumsbelysning, fasadbelysning, trädgårdsbelysning, spotlights, tillbehör och mycket mer. Du kan enkelt handla online på www.LjusExperten.se och få det hemskickat till närmaste utlämningsställe, eller om du hellre vill hämta och betala din vara i någon av våra butiker.

Adress:

Göteborgsvägen 179

Visa telefonnummer

Öppettider

Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 15:00
Söndag: 11:00 - 15:00