Direkt Optik

1992 öppnade Direkt Optik sin första butik mitt i centrala Göteborg. Sedan dess har Direkt Optik vuxit stadigt på den svenska marknaden och finns nu representerat med ca 45 butiker över hela landet. Optikerkedjan Direkt Optik vill vara en aktiv och attraktiv aktör på marknaden som uppskattas för service, kunskap och unika erbjudanden.

Bra erbjudanden blir bara intressanta när de kombineras med hög kvalitet. Att ha professionella och legitimerade optiker i varje butik är därför en självklarhet liksom ett attraktivt sortiment av både märkes- och egendesignade glasögonbågar. Till detta kan Direkt Optik även lägga in en väl inarbetad organisation uppbackad av internationella resurser och ledande glasleverantörer. Det är så vi ser på saken.

Under 2013 uppmärksammades styrkan i Direkt Optiks affärskoncept och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen. Företaget växer ständigt och flera etableringar är på gång.

Förutom Direkt Optik i Sverige driver ägaren idag mer än 500 butiker, främst i Holland, Belgien och Tyskland. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1 500 personer.

Adress:

Lilla Brogatan 39

Visa telefonnummer

Öppettider

Måndag-Fredag: 09:30 - 18:00

Lördag: 10:00 - 15:00

Söndag: Stängt