Din Företagsguide Din Turistguide

logo

Locka håret med Locktång! 

lockar

Se video på hur man går till väga för att locka håret med en plattång. video locka håret

 

Fixa Hårförlängning!  

lockar

Så lång tid tar det att göra en hel hårförlängning?
Ca 2-3 timmar om man har page och vill att håret ska bli hellångt.

Vad kostar det att sätta i löshår? Beror helt och hållet på hur mycket hår man ska sätta i. Några slingor ca tio, kostar från cirka 600 kronor och uppåt.  

Tips för tvättning och torkning av hår:
Undvik att tvätta håret för ofta Om du klarar att hålla ut, försök att inte tvätta håret med schampo varje dag. De dagar du inte schamponerar, stryk på lite doftande inpackning speciellt för topparna.

Applicera inte schampo direkt på toppen av huvudet Schamponera först med början i nacken och fortsätt sedan att arbeta ut det över resten av håret.

Mörbulta inte ditt hårUndvik att linda in håret i en handduk som du sedan fäster på huvudet (liknande turban). Måhända att det är bekvämt, men dock skadligt för håret.

Föna inte håret Ok, ibland är det oundvikligt, men det bästa är att låta det torka naturligt så ofta du kan. Annars sliter du onödigt mycket på håret.

Styling-tips:
Använd accessoarer! Dagar då tiden inte räcker till, satsa på en hästsvans eller diadem. Inse att ditt hår kan se sött ut även om du inte spenderar lång tid på att styla det.

Experimentera med färger Om du känner för att förnya dig lite och du är trött på din hårfärg, kan en ny färg vara helt rätt i tillvaron. Men rådfråga helst en frisör innan och använd något fabrikat där färgen går ut efter ett bestämt antal tvättar.

Klippa ny frisyr Färger och accessoarer gör mycket för din hår-style, men, att klippa ny frisyr kan ibland vara det riktiga alternativet för en ny look. Tänk på det också!

Välj olika styling-verktyg för att variera din look Locktång, plattång, klämmor och en massa olika borstar kan erbjuda en fin variation för ditt hårs utseende. Använd lock- och plattång med förnuft. Värmen sliter kraftigt på håret.

Om allt känns misslyckat:
prova rakt hår Om du inte känner för att kämpa med ditt hår idag så låt det hänga rakt ner. För hår som uppför sig någorlunda väl så överväg att låta håret torka naturligt. Om ditt hår kräver lite mer underhåll så använd någon mild stylingprodukt för att förebygga krulligt hår. Kom ihåg, rakt hängande hår kan passa perfekt till vilken klädsel och tillfälle som helst.  

Skillnad på schampo och schampo:
Många gånger kan man fråga sig varför ett schampo kan kosta allt mellan 12.90:- till 149:-? Svaren är kanske inte alltid självklara kan man tycka, men det är väl ingen jätte hemlighet att det till stor del handlar om vilken image man vill ge schampot.

Det finns dock undantag, dvs. schampon som bygger på ämnen som är dyra att framställa och forska kring. Ett sådant schampo fick jag nyligen möjlighet att prova under en tid. Ett svensktillverkat schampo framtaget av kemister i samarbete med hudvårdterapeuter. Det är godkänt av läkemedelsverket och dess sammansättning gör att det nästan klassas som läkemedel.

Det är en serie hårvårdsprodukter som varumärket Dermaha står för. Kanske känner ni redan igen det då det är samma varumärke som står bakom en mängd välkända hudvårdsprodukter. Bakom står företaget Beauty Profession Sweden AB med Suzanna Adamsdotter i spetsen.

Det resultat jag upplevde av en tids förbrukning av detta schampo var enastående. Lite svårt att ordagrant beskriva känslan av resultatet men det märktes klart och tydligt att håret har blivit riktigt rent och fräscht och efter ett tag märktes det hur min hårbotten kändes frisk och mer levande än tidigare. Dermaha

Problem med torr hårbotten/mjäll
Har man en allmänt torr hud och hårbotten kan man försöka med en lätt oljemassage. Har man fått mjäll behandla då först och främst med någon mild antiseptisk lösning från Apoteket.

Om mjällen fortfarande inte ger med sig så övergå så småningom till något starkare mjällschampo. Välj då något som innehåller tjära eller zinkpyridition, som tros dämpa takten i cellomsättningen.

Vid övriga problem uppsök en hudklinik eller motsvarande för vidare konsultation och behandling. 

Grått hår
I princip alla människor får grått hår, förr eller senare. Förutom ålder så är det en rad andra faktorer som spelar in när det väl börjar att ske. Man kan t.ex. konstatera att det är mer märkbart hos någon med mörkt hår. Har man dessutom vid olika tillfällen hårdbantat är detta något som kan påskynda processen att utveckla gråa hårstrån så ta det lugnt med det.

Hjälp?
Det finns inga medel för att motverka att håret blir grått, däremot är det väldigt vanligt att man börjar färga sitt hår när de gråa hårstråna börjar dyka upp, så deppa inte färga på!.  

 


Frisörguiden kan erbjuda dig ett enkelt sätt att nå ut till dina kunder. Här kan du visa upp
dig och ditt företag snabbt och enkelt. Vi kan erbjuda en bra lösning för att du skall kunna
nå ut med så mycket information som möjligt om er verksamhet!
Saknar du e-post
kan vi ordna det åt dig så ni kan ta emot mail från kunder! Ring: 033-13 00 30 så

hjälper vi dig!

En länk till din hemsida, bild på din verksamhet, karta som guidar kunden till ditt företag,
strömmande film där du kan visa vad ni önskar ha med, bildgalleri snyggt och proffsigt
där ni kan visa upp håruppsättningar, produkter eller er salong.


Vad kan man ha med?
 Bild på ditt företag | Visa upp ett videoklipp | Bildgalleri från din salong.

Icon Fakta: Glob fakta Hemsida | Map: fakta Karta | Klappa: fakta Videoklipp | Kamera: Galleri

logga frisörguidenNedan kan ni se exempel på karta, filmklipp och galleri!nedan

barbershop karta video galleri barberashop

Helens Beautycenter AB Hårvård, ansiktsvård, handvård och kroppsvård i centrala Borås.
Utför även Bröllopsfrisyrer, Bruduppsättningar, Färgning, H årförlänging, Förtjockar håret, Permanent Har drop in m.m. Har online bokning! onlinebokning
Adress: St. Brog. 37, 503 35 BORÅSTel: 033 - 12 12 42
Öppettider: Mån-Fre 09:00-13:00 14:00-18:00 Lördag 10:00-14:00
Hemsida: www.hbc.nu
hemsida karta 

Helens Beauty Center! Modevisning med Bella o Bastian och Josefin Strid 2011-09-30.
Salongen fylldes snabbt med folk som ville titta på detta event!
Vi visar två klipp från visningen. Klipp ett close up, klipp två full body! Tid per klipp ca fem minuter!
video

Ansiktsvård- Microneedling

03

0102

Microneedling
Behandlar effektivt åldrad ock solskadad hud, ärr rynkor och hudbristningar. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsam och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar nytillväxt av collagen och elastin, vilket ger ett jämnare och yngre utseende.

Behandlingen
Behandlingen inleds alltid med en konsultation där terapeuten går igenom behandlingen och lägger upp en personlig behandlingsplan. En bedövning läggs på huden innan man börjar rolla huden efter ett speciellt schema. Huden blir röd allteftersom behandlingen fortlöper, vilket är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations-och kollagenaktiveringen börjar. Därefter appliceras specialutvecklat serum o mask, vilket ökar effekten av behandlingen ytterligare.

Behandlingstid
En behandling tar ca 40-60 min. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av elastin och kollagen kommit igång. En kur på 3-6 behandlingar rekommenderas för bästa resultat Intervallet mellan behandlingarna varierar beroende på problem men är i genomsnitt cirka tre veckor.

 

Hårborttagning

0102
03

Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Många metoder har prövats, och prövas fortfarande idag, och ett av problemen är att hårborttagningen ofta bara är tillfällig.

Vi är specialiserade på all typ av hårborttagning, från tillfälliga behandlingar till permanenta metoder. Vi arbetar med marknadsledande produkter.

Om du vill bli av med din hårväxt permanent bokas alltid en kostnadsfri konsultation där du får all information om den behandling vi specialanpassar just dig. Tel: 033 - 12 12 42

Hårborttagning > IPL
Powerlite 600 är en revolution vad gäller hårborttagning. Vi har lång och bred erfarenhet av tekniken o hjälpt flera hundra kunder att få bort sin generande hårväxt. PL-Metoden tar bort håret för gott, och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite 600 har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare. De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite 600 håller vad som utlovas. Metoden är överlägsen vaxning, laser, diatermi och andra äldre metoder för hårborttagning, vad gäller såväl effektivitet och biverkningar som resultat.

Vad är Powerlite600® och PL-metoden™
PL-metoden™ bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70ºC förstörs proteinet (näringen till cellen som bildar hårstrået) i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inte nytt hår bildas igen.

Alla delar av kroppen
De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. PL-metoden™ har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen. Dock kan det vid kraftig hårväxt, till exempel skäggväxt, krävas fler behandlingar.

Hårborttagning > IPL > Behandlingen
Behandlingen
För att du inför behandlingen ska få mer ingående information bokas alltid en tid för konsultation på din salong. Terapeuten gör då ett test på ett begränsat område av den yta du vill behandla. Efter utvärdering av testet kan din behandling börja. Området rakas och en kylande gelé appliceras på huden. Därefter påbörjas PL-behandlingen. Cirka tio dagar efter behandlingen kan man se ett märkbart resultat genom att håret faller ur hårsäcken. Därefter är man hårfri i några veckor till andra hårsäckar har producerat ett hårstrå och då är det dags med en ny behandling för att döda dessa hårsäckar.

Smärtfri, säker och snabb
Ljuspulsen brukar kännas som ett lätt stick. Efter behandlingen kan i vissa fall en lätt rodnad uppstå. Denna försvinner inom några timmar. Behandlingstiden varierar, men armhålorna tar ca 5 minuter att behandla, och benen tar upp till en timme. Vid varje behandling förstörs normalt 60-90 % av hårsäckarna i den aktiva fasen, varför totalt 4-6 behandlingar brukar krävas.

Att tänka på
Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och 2 veckor efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Mellan behandlingarna kan nya hårstrån som kommer upp rakas.

 
 
hbc  
alfa beauty

Alfa beauty & laserklinik

Utför: Skönhet & Hårvård | Laserbehandlingar | Laserkirurgi | Hudvård

Permanent hårborttagning Det är viktigt att analysera dina behov Vi använder oss av såväl Lightsheer laser som Rubinlaser. Vid konsultation gör vi en analys och bestämmer vilken metod som passar bäst för dig. 

Klipp & Frisörbehandling Ibland hänger humöret på håret… …Men om man har en dålig hårdag, kan man alltid göra något nytt och spännande med sin frisyr! 

Ögonlocksplastik -Operation Viktigt Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med kirurg. Du får då genomgå en klinisk undersökning med en noggrann analys av just din problematik. Du får även fulltäckande information kring behandlingen.m.m.
Välkomna!  

Adress: Stora Brogatan 4, 503 30 Borås Tel: 033 – 10 01 21 E-post: info@alfabeauty.se
Hemsida: Alfa Beauty
barbershop karta

02

Alice Salong Hårflätan

Adress: Trandaredsgatan 43 C,504 53 Borås

Telefon: 033-156200

Alice Salong Hårflätan

Barberarn i Borås Alexandra J.

Adress: Fjällgatan 29,504 61 Borås

Telefon: 033-104356

Barberarn i Borås Alexandra J.

Barbershop i Borås

Adress: Västerlånggatan 35,503 30 Borås

Telefon: 033-108087

Barbershop i Borås

Bellis Beauty

Adress: Allégatan 32,503 32 Borås

Telefon: 033-131330

Bellis Beauty

Carins Hårstudio

Adress: Fjällgatan 1,504 65 Borås

Telefon: 033-413421

Carins Hårstudio

Carlssons

Adress: Allégatan 60,503 37 Borås

Telefon: 033-102400

Carlssons

Claesson Elin

Adress: Stora Brogatan 12,503 30 Borås

Telefon: 076-8155075

Claesson Elin

Cleo / Frisör Borås

Adress: Holmsgatan 11,503 30 Borås

Telefon: 033-100053

Cleo / Frisör Borås

Diar Maria

Adress: Källegatan 9,503 36 Borås

Telefon: 033-200250

Diar Maria

Din frisör SIRPA

Adress: Stenbocksgatan 4,506 34 Borås

Telefon: 033-410125, 0704-301666

Din frisör SIRPA

elitefrisörerna Nella Sörensson

Adress: Västerbrogatan 1,503 30 Borås

Telefon: 033-417070

elitefrisörerna Nella Sörensson

Familjen Sandwall

Adress: Sandwalls Plats 5,503 35 Borås

Telefon: 033-249900

Familjen Sandwall

Fazli

Adress: Kungsgatan 17,503 33 Borås

Telefon: 033-100514

Fazli

Fin i Borås

Adress: Skolgatan 28,503 33 Borås

Telefon: 033-265000

Fin i Borås

Frizyren

Adress: Nya vägen 9D,503 35 Borås

Telefon: 033-291860

Frizyren

Gentleman Klipp i Hässle

Adress: Våglängdsgatan 5,507 41 Borås

Telefon: 033-102505

Gentleman Klipp i Hässle

Guld saxen

Adress: Österlånggatan 3,503 31 Borås

Telefon: 033-124413

Guld saxen

Haircorner

Adress: Andra Villagatan 7,506 36 Borås

Telefon: 033-123340

Haircorner

Hairmoni Ekosalong & shop

Adress: Trandaredsgatan 41 D,507 61 Borås

Telefon: 033-157900

Hairmoni Ekosalong & shop

Hanna Ahremark Hair & Makeup

Adress: Jutabo Bäckäng,507 90 Brämhult

Telefon: 070-1753434

Hanna Ahremark Hair & Makeup

Helens Beautycenter

Adress: Stora Brogatan 37,503 35 Borås

Telefon: 033-121242

Helens Beautycenter

Hultafrisörerna

Adress: Hulta Torg 4,507 50 Borås

Telefon: 033-155177

Hultafrisörerna

Hårakuten

Adress: Lilla Brogatan 32,503 35 Borås

Telefon: 033-131410

Hårakuten

Hårboden Chatarina Ljung

Adress: Alingsåsvägen 31,504 38 Borås

Telefon: 033-101036

Hårboden Chatarina Ljung

Hårfixarna Byttorp

Adress: Byttorp, Vindelgatan 37,504 65 Borås

Telefon: 033-123535

Hårfixarna Byttorp

Håroskopet

Adress: Tingsgatan 2H,504 45 Borås

Telefon: 033-121217

Håroskopet

Hårstudio 90

Adress: Skogshyddegatan 2,506 31 Borås

Telefon: 033-419526

Hårstudio 90

Hårstudion Snookie

Adress: Femte Villagatan 1,504 54 Borås

Telefon: 073-0872920

Hårstudion Snookie

Hässle Klippateljé HB

Adress: Södra Nybrogatan 2,503 31 Borås

Telefon: 033-101608

Hässle Klippateljé HB

Inger Johansson Damfrisering

Adress: Fridhemsvägen 6,515 70 Rydboholm

Telefon: 033-293196

Inger Johansson Damfrisering

Jardving Anna

Adress: Skyttegatan 22,504 57 Borås

Telefon: 070-4246675

Jardving Anna

Kalufsen

Adress: Lilla Brogatan 36,503 35 Borås

Telefon: 033-129900

Kalufsen

Klippstationen Eva Nilströmer

Adress: Engelbrektsgatan 120,506 39 Borås

Telefon: 033-121327

Klippstationen Eva Nilströmer

Louse Lr

Adress: Salmeniigatan 23,504 57 Borås

Telefon: 073-7548585

Louse Lr

Mitt Klipperi Carola Carlsson AB

Adress: Gamla Kyrkvägen 1,513 33 Fristad

Telefon: 033-210090

Mitt Klipperi Carola Carlsson AB

Mollis Care AB

Adress: Sven Eriksons Väg 10,515 70 Rydboholm

Telefon: 033-251112

Mollis Care AB

Nude

Adress: Allégatan 65,503 36 Borås

Telefon: 033-102255

Nude

på Håret Borås AB

Adress: Sparregatan 13,503 36 Borås

Telefon: 033-122842

på Håret Borås AB

Rosén Frisersalong

Adress: Varbergsvägen 35,504 30 Borås

Telefon: 033-419191

Rosén Frisersalong

Salong Actuélle

Adress: Majorsgatan 2,504 31 Borås

Telefon: 033-129029

Salong Actuélle

Salong Anabel

Adress: Norra Sjöbogatan 70,506 47 Borås

Telefon: 033-200000

Salong Anabel

Salong Avenué

Adress: Torstenssonsgatan 47,503 42 Borås

Telefon: 033-107702

Salong Avenué

Salong Beauty Hair Borås

Adress: Lilla Brogatan 19,503 35 Borås

Telefon: 033-3231007

Salong Beauty Hair Borås

Salong Blondie

Adress: Österlånggatan 23,503 31 Borås

Telefon: 070-6161477

Salong Blondie

Salong By Me

Adress: Västerlånggatan 24,503 30 Borås

Telefon: 035-51020

Salong By Me

Salong Bävern

Adress: Yxhammarsgatan 3,503 31 Borås

Telefon: 033-125012

Salong Bävern

Salong Chevelyr

Adress: Guldbrandsgatan 18,507 64 Borås

Telefon: 0703-061371

Salong Chevelyr

Salong Classic

Adress: Sven Eriksonsplatsen 4,503 38 Borås

Telefon: 033-415067

Salong Classic

Salong Coci Line

Adress: Sjöbo Torg 3,506 42 Borås

Telefon: 033-131457

Salong Coci Line

Salong Cut & Style

Adress: Yxhammarsgatan 26,503 31 Borås

Telefon: 033-200250

Salong Cut & Style

Salong E Hair & Beauty

Adress: Kellgrensgatan 18,504 34 Borås

Telefon: 033-108610

Salong E Hair & Beauty

Salong Elisabeth Josefsson

Adress: Husbondegatan 50,507 60 Borås

Telefon: 072-7166484

Salong Elisabeth Josefsson

Salong Emma Petersson

Adress: Östra Högåsvägen 10,507 70 Gånghester

Telefon: 070-6331187

Salong Emma Petersson

Salong Eva

Adress: Torstenssonsgatan 29,503 42 Borås

Telefon: 033-124317

Salong Eva

Salong Eva-Karins Klipphörna

Adress: Storgatan 3,523 30 Borås

Telefon: 0321-10600

Salong Eva-Karins Klipphörna

Salong Fantasy

Adress: Druveforsvägen 19,504 33 Borås

Telefon: 033-125677

Salong Fantasy

Salong Head

Adress: Hallbergsgatan 122,503 30 Borås

Telefon: 033-131800

Salong Head

Salong Headline

Adress: Bokvägen 12,513 35 Fristad

Telefon: 033-269393

Salong Headline

Salong Karma

Adress: Sven Erikssonsgatan 16,503 38 Borås

Telefon: 033-100670

Salong Karma

Salong Lock´n Roll

Adress: Allégatan 6,503 32 Borås

Telefon: 033-123333

Salong Lock´n Roll

Salong Margareta

Adress: Slånvägen 3,513 35 Fristad

Telefon: 033-261207

Salong Margareta

Salong Mimmi

Adress: Österlånggatan 44,503 37 Borås

Telefon: 033-103090

Salong Mimmi

Salong Paris

Adress: Hasselbacken 1,504 54 Borås

Telefon: 033-129330

Salong Paris

Salong Ros

Adress: Österlånggatan 15A,503 31 Borås

Telefon: 033-137692

Salong Ros

Salong Roxana

Adress: Lilla Kyrkogatan 25,504 53 Borås

Telefon: 033-107818

Salong Roxana

Salong Saxess

Adress: Brunnsgatan 1,516 93 Rångedala

Telefon: 033-279524

Salong Saxess

Salong xlnt

Adress: Segloravägen 1,515 70 Rydboholm

Telefon: 033-140454, 073-6146100

Salong xlnt

Salong Xtrem

Adress: Järnvägsgatan 24,503 32 Borås

Telefon: 033-140909

Salong Xtrem

Salong Upper East

Adress: Österlånggatan 21,503 31 Borås

Telefon: 033-102030

Salong Upper East

Salong Vinå AB

Adress: Södra Kyrkogatan 25,503 34 Borås

Telefon: 033-108050

Salong Vinå AB

Slottssalongen

Adress: Åsbogatan 11 A,503 36 Borås

Telefon: 033-414151

Slottssalongen

Studio Linda Ekberg

Adress: Lilla Brogatan 26,503 35 Borås

Telefon: 033-414348

Studio Linda Ekberg

Studio Mei Pure Mei

Adress: Lilla Brogatan 25,503 35 Borås

Telefon: 033-101170

Studio Mei Pure Mei

Tittis Hårsalong

Adress: Storgatan 26 B,516 31 Dalsjöfors

Telefon: 033-272877

Tittis Hårsalong

Trend Hårstudio

Adress: Sjätte Villagatan 7,504 54 Borås

Telefon: 033-134488

Trend Hårstudio

Ulles Klipperi

Adress: Stenbocksgatan 7,506 34 Borås

Telefon: 033-134920

Ulles Klipperi

Villastadens Frisersalong

Adress: Fjärde Villagatan 11,504 53 Borås

Telefon: 033-415142

Villastadens Frisersalong

Vivåga

Adress: Lilla Brogatan 22,503 37 Borås

Telefon: 033-130050

Vivåga

Youniqe

Adress: Sandgärdsgatan 37,503 34 Borås

Telefon: 033-414060

Youniqe

Zahra Lindstrand Frisör

Adress: Linnégatan 19,515 34 Viskafors

Telefon: 072-7292926

Zahra Lindstrand Frisör

Zaxzendos klippstudio

Adress: Österlånggatan 16,503 31 Borås

Telefon: 033-137080

Zaxzendos klippstudio

ÅJ Salong

Adress: Kellgrensgatan 1,504 34 Borås

Telefon: 073-7033714

ÅJ Salong

Östlings Salonger AB

Adress: Allégatan 37,503 32 Borås

Telefon: 033-136363

Östlings Salonger AB

Studio Aim

Adress: Kvarngatan 21,503 36 Borås

Telefon: 033-4006030

Studio Aim

Sia´s Hair Studio

Adress: Bergslenag.45, Knalleland,506 30 Borås

Telefon: 033-410410

Sia´s Hair Studio

Cityklippet

Adress: Hallbergsgatan 8,503 30 Borås

Telefon: 033-100945

Cityklippet

Sturegatans Frisörer

Adress: Sturegatan 27,503 42 Borås

Telefon: 033-413878

Sturegatans Frisörer

Salong Proforma

Adress: Lilla Brogatan 28,503 35 Borås

Telefon: 033-105510

Salong Proforma

Salong Combo

Adress: Allégatan 31,503 32 Borås

Telefon: 033-283282

Salong Combo

Håridealet

Adress: Salängsgatan 9,504 56 Borås

Telefon: 033-413549

Håridealet

Håroskopet

Adress: Torggatan 1,503 30 Borås

Telefon: 033-121217

Håroskopet


 

Kontakta oss för mer information:

 
E-post: Frisörguiden

 

 


Tappa hår
I normala fall har en människa cirka 80 000 - 160 000 hårstrån över hårbotten och oftast tappar man upp till 100 stycken per dag.

Färga håret hemma
Tänk på att om man har långt hår bör man köpa två förpackningar. Gör först ett hudallergitest. Det brukar gå till så att man applicerar lite av själva färgen (ej framkallningsvätskan) bakom örat. Vänta sedan två dygn utan att tvätta bort vätskan för att se om en allergisk reaktion uppstår.

Köp kvalitets produkter.
schwarzkopf,wella och loreal är bland de bättre medlen.
använd handuk så du inte får färg överallt på dina kläder. Blanda vätskorna applicera färgen i håret, ta på duschmössa eller plastpåse ställ en klocka vänta till färgen verkat klart. Skölj håret försiktigt, använd medföjande inpackning så är allt klart. 

Rastaflätor
Vill man ha en annorlunda style på håret kan man fläta håret. man brukar använda löshår för att få den bästa resultatet och rätt tjocklek. man använder oftast syntetiskt hår vilket är billigare än vanligt fläthår.
Tid

Rastaflätor kan ta från 10-20 timmar att fläta.
Pris
Priset kan variera från
2000-3000 kr.rastaflätor


Tips
Har du mycket att göra och
kanske inte hinner med att
kolla dina Mail! Låt kunderna
skicka ett sms svara snabbt
och enkelt.

Ha alltid visitkort på ditt företag
med mobil nr, e-post och länkt till din hemsida på så sätt kan
kunderna ringa, maila
eller sms:s dig. Och dela gärna ut fler till kunderna så kan de dela med sig till sina vänner!
Kolla på Vistaprint!
vistaprint


vem färgar ditt hår

vem klipper mitt barn

Hur man får glansigt hår!
Snåla inte på inpackningar Gör inpackning av håret minst två gånger i veckan. Det tillför näring och fukt.

Schamponera inte håret varje dag Två dagar i veckan räcker. Använd torrschampoo när håret börjar kännas flottigt.

Klipp topparna regelbundet Det ger inte bara en snyggare frisyr utan stärker också håret.

Rätt schampo, för rätt hårtyp Fråga din frisör vilken kategori du tillhör och investera i ett bra schampo och balsam hellre än att bara roffa åt dig något i matbutiken.

Plattång och locktänger Vid styling med plattänger och locktänger kan du skydda håret genom att ha i en värmeskyddande produkt. Att föna håret ger onödigt slitage. Låt istället håret självtorka.

Undvik starka sprayer Använd hellre skonsamma produkter som leave in-balsam och serum.

Stimulera hårbotten Drag med borsten stimulerar hårbotten och gör håret glansigare. Dra borsten igenom håret ungefär 100 gånger när håret är torrt. Inte när det är blött får då går håret. 

Fläckvis håravfall
Det drabbar män och kvinnor i lika stor utsträckning och kan inträffa när som helst i livet även om en majoritet av de drabbade får diagnosen i ung ålder.

De allra flesta som drabbas av Alopecia areata förlorar inte sitt hår helt och hållet. Det vanligaste är att kala fläckar uppstår på huvudet. Dessa ytor kan komma och gå i olika perioder. Ytan kan förbli oförändrad i storlek under flera år men den kan också förstoras väldigt snabbt. En del drabbas av Alopecia totalis vilket betyder att man förlorar allt sitt hår på huvudet. Om man förlorar allt sitt hår på hela kroppen så kallas det för Alopecia universalis.

Brazilian Blowout
Jennifer Aniston, Mary-Kate Olsen och Halle Berry är bara några av de kändisar som brukar ha Brazilian Blowout. Brazilian Blowout är perfekt för att laga fizziga och svårstylade frisyrer. Men fungerar även som en uppfräschning för trötta och glanslösa hår. Behandlingen tar cirka tre timmar och resultatet varar i tre till fyra månader. Pris från 2 500 SEK.  

Hårtransplantation
Det är en vardag som en ganska stor del av befolkningen får handskas med och i många fall lida av. De flesta är män mellan 20 och 50 år som lider av håravfall, men även en del kvinnor.

Hårtransplantationer är idag vanligt, planterar nytt hår. Det har blivit allt vanligare och resultaten kan bli fantastiska. Om det lyckas kan inte ens din frisör skilja ditt nya hår från ditt vanliga hår eftersom det är just ditt riktiga hår så deppa inte det finna hjälp idag. 

 

 

 
 

Adress: Humlegatan 13, 50451 Borås | Tel: 033-13 00 30 | Mobil: 070 -977 89 79 | E-post: info@borasboras.se | Copyrights. © BoråsBorås.se 2011
Start -Företagsguide - Nöjen - Shopping -Mat - Boende -Turistguide - Hemsida - Kontakt - Nattliv - Fototävling - Video - Borås - Video IF- Elfsborg - Parkering - Fotbollsklubbar
Frisörguiden - Föreningar- Om Jonas Liberg - Gym & FitnessTime - Lunchtime - Djurparken - Kitesurfing - KinnaKinna.se - Skolor - Tidning Online - Facebook